KOCAELİ / DİLOVASI - Dilovası Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Haz

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu Etwinning Proje Festinaline katıldık ve projemiz hakkında bilgi verdik.

Haz

''FARKLILIĞIMIZ DEĞİL, BENZERLİĞİMİZ DAHA ÇOK'' adlı Etwinning projemizin Ortak ürün çalışması

Nis

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 176. yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettik. Başta Emniyet Müdürümüz Timur UZUN bey olmak üzere tüm teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle birlikte pasta kestik ve balonlar uçurduk. Otizm'in farkına varılması dileğiyle...

Mrt

Ulusal düzeyde yürüteceğimiz ''FARKLILIĞIMIZ DEĞİL, BENZERLİĞİMİZ DAHA ÇOK''  adlı Etwinning projemize başladık. Ülkemizin farklı bölge ve şehirlerinden Özel Eğitim Uygulama Okulu, Özel Eğitim Meslek Okulu, Özel Eğitim Anaokulları ile yürüteceğimiz projemizi buradan takip edebilirsiniz.

Mrt

Okulumuzu ziyaret ederek bizlere güç veren ve yalnız olmadığımızı hissettiren Ak Parti Kocaeli Miletvekilimiz Sayın Cemil YAMAN'a, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanımız Sayın İlhan YILDIRIM'a, Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanımız Gülay ARTUT'a velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız. Yalnız Değiliz...

Mrt

Gebze Rotary Kulübü'nün değerli ve özel katkılarıyla okulumuza kazandırılan Anasınıfı, Spor Salonu, Veli Bekleme Salonu, Bireysel Eğitim Sınıfımız ve Özel Eğitim Materyalleri İlçe Kaymamkamımız Sayın Mustafa Asım ALKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat BALAY, Gebze Rotary Kulübünün değerli yöneticileri 2020-2021 Dönem Guvernorü Gaye BİNARK, 2020-2021 Dönem Başkanı Serdar ÜKLİMEK ve katkıları sayesinde sürecin en başından beri bizlerle birlikte çalışma fikrini ortaya koyan Günnur ÜKLİMEK hanım tarafından açıldı. Öğrencilerimizin daha güzel ve kaliteli ortamlara, zengin eğitim içeriklerine kavuşmalarını sağlayan destekçimize ve açılış programında bizleri yalnız bırakmayan davetlilerimize öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz adına teşekkürlerimizi sunarız.